Ciorbita de manzat acrita cu zeama de varza

Postat de jolygina in Ciorbe
24 Ian 2011 | 6233 vizualizari
Ciorbita de manzat acrita cu zeama de varza

o nebunie pentru familia mea

Ingrediente

  • 300g carne de manzat
  • 2-3 morcovi
  • jumatate de ardei rosu si galben
  • un cartof
  • o felie de telina
  • un pastarnac
  • 500ml zeama de varza
  • leustean uscat
  • o canuta de rosi pentru ciorbita
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • un ou
  • un colacel de fidea

Mod de preparare

Spalam bine carnita si o taiem cubulete. O punem la fiert si o lasam sa dea in clocot pana iese toata spuma. Curatam legumele le taiem cubulete si cand nu mai scoate spuma carnea adaugam legumele si le lasam sa fiarba la foc mic. Cand legumele s-au fiert adaugam sucul de rosii, zeama de varza si mai lasam sa fiarba cam 30 de min

Adaugam fideaua si oul batut si mai lasam 15 min dupa care adaugam sarea, piperul si verdeata

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de manzat acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de iepure

Postat de sufletista

Ciorba de iepure

Intr-un bol am amestecat vinul, laptele si condimente, am adaugat carnea spalata bine, acoperim cu o folie si lasam peste noapte. Inainte sa pregatim ciorba, clatim carnea si o adaugam intr-o...

Citeste continuarea

Ciorba manastireasca de legume

Postat de Sylvia

Ciorba manastireasca de legume

Prepararea si ingredientele sunt extrem de simple, rabdarea si dragostea de bucate este cheia retetei. Toate radacinoasele ( morcovul pastranacul, telina ) se dau pe razatoare. Ceapa, ardeiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2011, 11:43
buna ciorbita
la 25.01.2011, 12:15
f buna..
la 25.01.2011, 12:33
buna buna
la 25.01.2011, 13:11
la 25.01.2011, 13:34

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking