Ciulama de ciuperci cu zucchini

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
18 Aug 2014 | 4586 vizualizari
Ciulama de ciuperci cu zucchini

o cina usoara si satioasa

Ingrediente

  • cca 400 gr. ciuperci
  • 2 cepe maricele
  • 1 zucchini tanar de cca 400gr.
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper si usturoi granulat dupa gust
  • 1 lingura rasa boia dulce
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingura si jumatate amidon alimentar
  • 250 ml lapte rece
  • patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele (mai putin zucchini, pe care-l lasam cu coaja daca este tanar).

Jumatate din zucchini se trece prin robot impreuna cu ceapa si se caleste apoi in ulei la foc potrivit cca 10 minute.

Adaugam apoi ardeiul taiat fasii, restul de zucchini taiat cubulete,bobitele de mustar si ciupercile taiate in sferturi, punem cca 100 ml apa si lasam sa fiarba la foc domol pana se inmoaie legumele. Condimentam cu sare, piper si usturoi granulat.

Intr-un bol amestecam amidonul cu laptele, il adaugam peste legume si amestecam cca 10 minute, pana se leaga sosul. Punem boia dulce si patrunjel verde tocat si servim alaturi de mamaliguta proaspata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt

Postat de simona72

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt

Cartofii se curata si se pun in apa cu sare la fiert. Din cartofii fierti se face un piure, care se amesteca cu sare, unt, lapte (lapte condensat am folosit eu), cascavalul ras si pestele maruntit...

Citeste continuarea

Aperitiv tartine cu salata de oua

Postat de Oana

Aperitiv tartine cu salata de oua

Taie ouale fierte pe jumatate si amesteca galbenusurile cu untul moale pana obtii o pasta. Adauga apoi telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri fine, albusurile de ou taiate cubulete, ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2014, 22:02
foarte buna
la 18.08.2014, 22:05
Nu am incercat inca si cu zucchini
la 18.08.2014, 23:13
la 19.08.2014, 00:07
foarte buna
la 19.08.2014, 00:22
buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking