Ciuperci fripte cu piure

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2010 | 5000 vizualizari
Ciuperci fripte cu piure

ciupercile fripte sant fantastic de bune si usor de preparat.............

Ingrediente

  • 25 palarioare de ciuperci champinion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 2 linguri de ulei masline
  • Cartofi 1,5 kg
  • 4 linguri unt
  • 1 canita de lapte cald
  • 100 ml smantana
  • rosi chery si patrunjel-optional decor

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie piciorusele(le tocati si faceti alceva cu ele,nu se arunca )apoi se sareaza se pipereaza si se pun la fript in 2 linguri de ulei cu sos de soia ,se `prajesc pe ambele parti apoi se scot si se pun pe un platou  (burtica in sus)

Cartofi se curata se taie si se pun la fiert .Cand sant fierti se scurg de apa apoi se mixeaza bine se pune untul ,laptele caldut si smanatana.

Se pune cate 2 linguri de piure  de cartofi pe fiecare ciupercuta si se servesc,este o mancare extrem se usor de preparat si foarte gustosa

Merg foarte bine si in zilele de post cu cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte cu piure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu somon si porumb

Postat de simona72

Quiche cu somon si porumb

Pentru aluat am folosit robotul de bucatarie: am pus faina si sarea in bolul robotului si am dat 2-3 pulsatii sa se amestece ingredientele. Am adaugat untul rece taiat cubulete si oul. Am pus...

Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu cascaval

Postat de RODIMUR

Aperitiv saleuri cu cascaval

Răzuiți fin cașcavalul. Faceți un aluat din: făină, unt, gălbenușuri, sare, smântână și frământați-l bine, ca să fie omogen. Întindeți acest aluat fraged...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2010, 01:27
ela sigur din astea vrei si mariana la fel pe toate va astept la o portie cu mare drag
la 07.06.2010, 08:56
Nadina ma inebunsti cu ciupercile fripte,imi plac foarte mult
la 07.06.2010, 09:46
Si mie.
la 07.06.2010, 11:27
te cred ana si mie imi plac tare mult,hai vino rezolvam repede
la 07.06.2010, 11:27
si tie miha ,cate vrei?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking