Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
25 Noi 2010 | 33194 vizualizari
Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post

Ciupercile pane de post, o alegere gustoasa si usoara pentru zilele de post. Ies crocante si suculente la interior si pot fi servite alaturi de un orez simplu sau cu legume. Pentru aceste Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post ai nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, faina, pesmet.

Ingrediente

  • Ingrediente Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post
  • ciuperci champinion (nu dau cantitati)
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • apa minerala
  • pesmet
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Cum se prepara Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post:

Se condimenteaza ciupercile cu sare si piper

Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.

Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti.

Incearca si reteta de Minisnitele de ciuperci de post, foarte gustoase si apetisante sau reteta de Snitel de curcan pe care il poti savura alaturi de niste Cartofi la cuptor, deliciosi si usor de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cus cus cu amestec de legume uscate

Postat de panacris

Cus cus cu amestec de legume uscate

Apa rece se pune la fiert intr-un recipient de cca. 500 ml impreuna cu sarea, la foc puternic pana ajunge in punctul de fierbere, adica 100 grade Celsius. Cand a clocotit se opreste sursa...

Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu ardei copt

Postat de panacris

Tocanita de ciuperci cu ardei copt

Ardeiul kapia se coace la foc rapid, pe flacăra aragazului sau în cuptor, apoi se pune într-un vas, se sărează și se acoperă. După cca. 20 minute se curăță de coajă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2010, 23:09
ciuperciiiiiiiiiiiiiiii sant ciuperci pane ,cine vrea?
la 25.11.2010, 23:16
prima si pap bine ca am cu ce 5f
la 25.11.2010, 23:16
Euuuuuuuuuuuuuuuu....mananc crude in fiecare zi. cu mareee pofta..nu-mi lipsesc...arata minunat ciupercutele tale
la 25.11.2010, 23:16
iata-maaaaaaaaaaaaaprezeeeeeeeeentbune tare
la 25.11.2010, 23:17
kamy cu incredere ca is super bune chiar daca au fost galagioase tare

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking