Ciupercute la congelator

Postat de rodicamaria in Conserve
15 Sep 2012 | 14504 vizualizari
Ciupercute la congelator

M-am obisnuit sa folosesc ciupercutele de la congelator.Nu mai folosesc din conserva.De ce asa,puteti spune,cand avem pe piata tot timpul ciupercute proaspete.Pt ca nu am gasit intotdeauna in zona in care locuiesc eu.Si atunci am luat o cantitate mai mare si am conservat-o prin congelare.Sigur ca este mai comod sa iei o conserva si sa o desfaci,dar mie imi plac mai mult cele conservate de mine.

Ingrediente

  • Ciuperci

Mod de preparare

Ciupercile se curata de pielea de deasupra, se trec repede prin jet de apa, se taie bucati. Se pun in punga de plastic si se dau la congelator.

Cand am nevoie iau o tigaie teflonata, pun cateva picaturi de ulei si cantitatea necesara de ciuperci congelate. Pun la foc mic si calesc pana cand se evapora toata apa lasata(max.10 min). Las sa se raceasca si folosesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la congelator" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de ardei cu vinete la borcan

Postat de georgianaemilia92

Reteta de ardei cu vinete la borcan

 Iata cum se prepara Reteta de ardei cu vinete la borcan Vinetele le taiem rondele, usor mai groase, dupa care se prajesc in ulei (se rumenesc putin). Amestecam intr-o oala 3 cani de...

Citeste continuarea

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Postat de panacris

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Castraveții se spală și se taie la ambele capete. Apoi se taie pe lungime felii subțiri, indicat ar fi să folosiți o mandolină, rindea pentru varză sau cuțitul de curățat legume....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2012, 12:34
Place
la 15.09.2012, 13:37
la 15.09.2012, 13:44
la 15.09.2012, 14:22
bravoo,bine faci
la 16.09.2012, 14:44
like

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking