Claufoutis cu pere

Postat de Sim0naWorld in Prajituri
24 Noi 2012 | 2002 vizualizari
Claufoutis cu pere

Sursa: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/11/claufoutis-cu-pere.html

Ingrediente

  • 5 oua mijlocii
  • 80g zahar
  • 130g faina
  • 360 ml lapte
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 3 pere
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Am mixat ouale impreuna cu zaharul pentru 2 minute. Am adaugat laptele, faina, esenta de vanilie si zaharul vanilinat si am mai mixat cateva minute.

Am uns cu unt fundul si peretii unui vas de sticla termorezistent. Perele le-am curatati de coaja si seminte si le-am taiat cubulete, pe care le-am imprastiat pe fundul vasului.

Peste pere am turnat compozitia si am bagat vasul la cuptor, la 190 grade timp de 50 minute.

Am lasat sa se raceasca putin, apoi am taiat o bucata, ca tare-mi era pofta.
In mod normal se lasa la rece cateva ore sau peste noapte, dar eu n-am mai avut rabdare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Claufoutis cu pere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose aromate, cu ricotta si ciocolata alba

Postat de privatelaura

Briose aromate, cu ricotta si ciocolata alba

Intr-un castron, mixam untul moale cu zaharul. Radem coaja de lamaie si o presaram peste unt. Adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Stoarcem lamaia si jumatate din zeama o punem peste...

Citeste continuarea

Desert briose cu capsuni, crema mascarpone cu frisca si lime

Postat de rocsi_1612

Desert briose cu capsuni, crema mascarpone cu frisca si lime

Briosele: Topiti untul, il lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale, presarati un praf de sare. Incepeti sa le mixati, cand incep sa prinda volum adaugati zaharul treptat, mixand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2012, 22:30
yamiii
la 24.11.2012, 22:30
Bun si aromat
la 24.11.2012, 22:32
place
la 24.11.2012, 22:42
wow, ce bunatate ai facut
la 24.11.2012, 22:44
nu am mancat niciodata, dar arata super!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking