Claufoutis cu pere

Postat de Sim0naWorld in Prajituri
24 Noi 2012 | 2013 vizualizari
Claufoutis cu pere

Sursa: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/11/claufoutis-cu-pere.html

Ingrediente

  • 5 oua mijlocii
  • 80g zahar
  • 130g faina
  • 360 ml lapte
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 3 pere
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Am mixat ouale impreuna cu zaharul pentru 2 minute. Am adaugat laptele, faina, esenta de vanilie si zaharul vanilinat si am mai mixat cateva minute.

Am uns cu unt fundul si peretii unui vas de sticla termorezistent. Perele le-am curatati de coaja si seminte si le-am taiat cubulete, pe care le-am imprastiat pe fundul vasului.

Peste pere am turnat compozitia si am bagat vasul la cuptor, la 190 grade timp de 50 minute.

Am lasat sa se raceasca putin, apoi am taiat o bucata, ca tare-mi era pofta.
In mod normal se lasa la rece cateva ore sau peste noapte, dar eu n-am mai avut rabdare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Claufoutis cu pere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tavalite in nuca de cocos

Postat de cristeena20

Desert tavalite in nuca de cocos

Incepem sa facem blatul. Pregatim tava dreptunghiulara si o ungem cu margarina si o pudram cu faina. Topim pe aburi intr-un bol ouale, zaharul, untul, mierea si laptele, amestecand cu un tel...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu vanilie si fresh de portocale

Postat de simona72

Desert prajitura cu vanilie si fresh de portocale

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile cu praful de sare pana incep sa se spumeze. Se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea ferma. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2012, 22:30
yamiii
la 24.11.2012, 22:30
Bun si aromat
la 24.11.2012, 22:32
place
la 24.11.2012, 22:42
wow, ce bunatate ai facut
la 24.11.2012, 22:44
nu am mancat niciodata, dar arata super!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking