Coada de stiuca cu rosii si leurda

Postat de mihaelar63 in Peste
23 Iun 2012 | 3699 vizualizari
Coada de stiuca cu rosii si leurda

Daca stiuca a avut 8 kg va pot spune ca ,, coada a fost de vreo 2 . Ador leurda si cand o am la dispozitie incerc sa o folosesc in diverse combinatii.De data aceasta cu peste .

Ingrediente

  • 2 kg stiuca
  • 1 buchetel leurda
  • 3 rosii
  • 1 lamaie - zeama
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml smantana light
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

  1. Stiuca curatata si spalata si increstata sin loc in loc ,se sareaza din timp si se stropeste cu zeama de lamaie .
  2. Se aseaza intr-o tava de sticla termorezistenta insotita de rosii feliate si leurda taiat marunt .
  3. Stropiti cu ulei de masline si dati la cuptor la foc mic 30 minute .
  4. Turnati smantana pe deasupra si mai dati inca 5 minute la cuptor .
  5.  Serviti stiuca calda  asezonata cu piper alb.
  6. Noi am avut ca garnitura cartofi natur cu patrunjel si salata de rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Coada de stiuca cu rosii si leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)

Postat de Ina75

Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata (Reteta Video)

Incalzim cuptorul. Taiem foarte marunt frunzele de rozmarin. Condimentam fileurile de peste cu coaja rasa de lamaie, rozmarin tocat si piper macinat.In functie de cat de mari sunt fileurile...

Citeste continuarea

Saramura de peste in stil vietnamez

Postat de AlexTeacher

Saramura de peste in stil vietnamez

Ai nevoie de mai multe tipuri de peste – eu am ales 5 pesti diferiti (fiecare isi aduce contributia la gust prin unicitatea sa). Pestii au fost eviscerati si curatati de solzi in prealabil....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2012, 05:17
mmmm,ce harnica ai fost.... ,ma scuzi esti
la 23.06.2012, 07:08
ce de bunatati
la 23.06.2012, 08:57
numai bunatati
la 23.06.2012, 09:20
gustos
la 23.06.2012, 09:56

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking