Coada de stiuca cu rosii si leurda

Postat de mihaelar63 in Peste
23 Iun 2012 | 3707 vizualizari
Coada de stiuca cu rosii si leurda

Daca stiuca a avut 8 kg va pot spune ca ,, coada a fost de vreo 2 . Ador leurda si cand o am la dispozitie incerc sa o folosesc in diverse combinatii.De data aceasta cu peste .

Ingrediente

  • 2 kg stiuca
  • 1 buchetel leurda
  • 3 rosii
  • 1 lamaie - zeama
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml smantana light
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

  1. Stiuca curatata si spalata si increstata sin loc in loc ,se sareaza din timp si se stropeste cu zeama de lamaie .
  2. Se aseaza intr-o tava de sticla termorezistenta insotita de rosii feliate si leurda taiat marunt .
  3. Stropiti cu ulei de masline si dati la cuptor la foc mic 30 minute .
  4. Turnati smantana pe deasupra si mai dati inca 5 minute la cuptor .
  5.  Serviti stiuca calda  asezonata cu piper alb.
  6. Noi am avut ca garnitura cartofi natur cu patrunjel si salata de rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Coada de stiuca cu rosii si leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Postat de comanligia

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa...

Citeste continuarea

Novac cu pastai galbene la cuptor

Postat de rocsi_1612

Novac cu pastai galbene la cuptor

Curatati usturoiul si il pisati. Il puneti intr-un bol cu sare, piper, boia dulce si ulei. Adaugati pestele, amestecati bine. Il acoperiti si il dati o ora la frigider. Pastaile impreuna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2012, 05:17
mmmm,ce harnica ai fost.... ,ma scuzi esti
la 23.06.2012, 07:08
ce de bunatati
la 23.06.2012, 08:57
numai bunatati
la 23.06.2012, 09:20
gustos
la 23.06.2012, 09:56

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking