Coaste de porc la cuptor cu rosii si usturoi

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
24 Aug 2013 | 25930 vizualizari
Coaste de porc la cuptor cu rosii si usturoi

Inchei calatoria in Norvegia postand mancarea mea favorita,adica niste costite la cuptor,Pe aceasta cale le multumesc norvegienilor ca au si coaste de porc........

Ingrediente

  • cca 1,800 Kg coaste de porc proaspete
  • 400 g rosii cubulete
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi

Mod de preparare

Coastele le portionam,le spalam si apoi le condimentam cu sare,piper,cimbru  si usturoi tocat mare ,peste ele adaugam cca 1/2 canita ulei de masline ,amestecam si lasam cca 4-5 ore sa se odihneasca,astfel se vor amesteca aromele.Apoi le asezam intr-o tava punem peste coaste  o cana de apa si le dam la cuptor cca 2 ore la foc mediu.Scoatem tava si adaugam rosiile,mai lasam 20 min si apoi le servim cu piure sau oricare alta garnitura pe care o preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Coaste la cuptor cu sos BBQ

Postat de simona72

Coaste la cuptor cu sos BBQ

Am avut o bucata intreaga de coaste, pe care am taiat-o in bucati. Am spalat bucatile de coaste, le-am tamponat cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Am amestecat toate ingredientele pentru...

Citeste continuarea

Costite aromate pe gratar

Postat de xana

Costite aromate pe gratar

Piperul boabe si cuisoarele le facem praf si le amestecam cu boiaua de ardei, chimionul, chimenul si sare. Intindem bine acest amestec pe toata suprafata carnii(aceasta trebuie sa fie uscata, nu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.08.2013, 19:20
ca doar nu puteau fi altceva ))
la 24.08.2013, 19:20
Mooaaaamaaaa.....cum arataaa!
la 24.08.2013, 19:21
"Pe aceasta cale le multumesc norvegienilor ca au si coaste de porc........ " ))
la 24.08.2013, 19:21
yuhuuuuuu, ce-avem aici !
la 24.08.2013, 19:22
Mda! Si ziceai ca mai sunt?!

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking