Cod 007

Postat de epurasha2bb in Peste
3 Mai 2010 | 6315 vizualizari
Cod 007

ei, nu l-am gatit pe James Bond,!Codul e Pestele iar 7 sunt culorile, ciupercile negre, cartof galben, ceapa verde, ardei rosu, morcov portocaliu, pestele alb, baconul rozaliu.

Ingrediente

  • 1 punga de file de cod
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf decopt
  • 5 felii de bacon
  • 2 ciuperci champignion
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 cartofi potriviti
  • 1/4 ardei gras rosu

Mod de preparare

 Se taie fileul de cod in bastonase lunguiete si se inveleste in bacon , se prajeste in tigaie prins cu scobitori, se scoate, se scurge, se scot scobitorile.Se sareaza se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie si se aseaza intr-un vas mic de yena.

 Se fierb 2 cartofi facuti cubulete in apa cu sare si putin unt.Se scot, se scurg si se aseaza alaturi de peste in vasul de yena.

 Se bat cele 2 oua cu faiana si praful de copt.Se toarna peste cartofi si peste.

 Deasupra se presara fasiute subtiri de morcov, tocatura fina de ardei rosu si ciupercute(eu le-am calit putin inainte ca sa nu lase apa la cuptor), cepa verde.

 Se baga la cuptorul preincins si se lasa sa se rumeneasca putin fiindca ingredientele noastre sunt jumatate preparate asa ca nu e nevoie de o sedere lunga la cuptor.In functei de puterea cuptorului, verificati totusi dupa 10 minute si vedeti dacamai lasati sau nu.

 A iesit minunat! ASTA A FOST PRANZUL MEU DE AZI!(1/4  din toata cantitatea nu tot ce era in vas!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod 007" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Limba de mare ca-n reteta daneza

Postat de Constelatialeu

Limba de mare ca-n reteta daneza

Mai intai am spalat fileul de peste, l-am asezat pe servetele sa se absoarba apa. 5 fileuri le-am facut pane, am amestecat oul cu mustarul, sare, piper si faina, am dat prin faina fileul de peste...

Citeste continuarea

File de biban la cuptor

Postat de Ksenya

File de biban la cuptor

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2010, 20:23
5 furculite. bun de tot
la 03.05.2010, 20:26
f frumos, ce de culori, imi place la nebunie cum arata, felicitari
la 03.05.2010, 20:56
e reteta lui Bond?
la 03.05.2010, 21:34
ar vrea el! sa-si puna pofta -n cui si sa vina sa gateasca cu noi aici daca vrea si el!ce atatea impuscaturi, sa vada cum e la cratita si apoi mai vorbim!
la 03.05.2010, 21:58
foarte bun, si colorat cum i-mi place mie 5 furculite si maine plec la piata dupa peste

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking