Conopida cu file de pui

Postat de panacris in Pui
11 Noi 2012 | 3223 vizualizari
Conopida cu file de pui

O mancarica de sezon ;) !

Ingrediente

  • conopida 1 bucata medie, cca. 600 g,
  • file de pui 350 g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • ardei kapia 1 bucata,
  • rosii proaspete 2 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • bulion Panacris 200 ml.
  • verdeata proaspata

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste impreuna cu ardeiul tocat marunt, in putin ulei si apa. Conopida se desface buchetele, se spala si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Fileul de pui se taie bucatele potrivite si se adauga la amestecul de mai sus. Se asezoneaza de sare, piper, dafin, se completeaza cu apa cat sa acopere mancarica, apoi se lasa la fiert neacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. Spre final se adauga rosiile feliate, bulionul si verdeata, introducandu-se in cuptorul preincins cca. 15 minute, neacoperit. Se serveste fierbinte cu paine de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu file de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Stufat de pui cu leurda

Postat de MotanLaOale

Stufat de pui cu leurda

Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile. Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute. Se presara vegeta si piper. Se pune...

Citeste continuarea

Piept de pui asiatic

Postat de timea

Piept de pui asiatic

Curatam si spalam legumele. Ceapa o taiem rondele, ardeiul feliute, usturoiul felii iar morcovii fideluta. Pieptul de pui il taiem bucatele. Incingem o tigaie adanca/wok si punem putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2012, 15:32
Imi place mult!
la 11.11.2012, 15:51
Super mancarica
la 11.11.2012, 15:53
la 11.11.2012, 16:01
la favorite cu ea...am sa o incerc...
la 11.11.2012, 16:40
o combinatie foarte buna

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking