Omleta delicioasa
Postat de andra001
Se bat ouăle cu praful de sare și piper și cu chilli. Într-un bol, se rad trei feluri de cașcaval. După ce s-au omogenizat bine, se pune în tigaia încinsă cu ulei de...
Citeste continuareaPostat de andra001
Se bat ouăle cu praful de sare și piper și cu chilli. Într-un bol, se rad trei feluri de cașcaval. După ce s-au omogenizat bine, se pune în tigaia încinsă cu ulei de...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Toate condimentele care nu sunt sub forma de pudra, se prajesc cateva minute, la foc mediu, intr-o tigaie fara ulei, apoi se zdrobesc cu ajutorul unui mojar si se amesteca cu restul...
Citeste continuareaPostat de elucubratiiculinare
Încingem cuptorul la 200 grade C. Călim ceapa roșie tăiată fideluță câteva secunde într-o tigaie ce va putea fi ulterior dată la cuptor. Adăugăm ardeiul roșu și cel...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Se incalzeste usor laptele cu zaharul si un praf de sare. Se adauga drojdia faramitata, se lasa sa se activeze maiaua. Faina se cerne, se face un locas in mijloc. Se toarna maiaua, apa minerala...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Se fierbe homarul 7-10 minute in apa sarata. Se transfera pe un tocator, iar cu un cutit ascutit se taie longitudinal in 2. Se amesteca untul cu restul de ingrediente. Se unge partea...
Citeste continuareaPostat de licurici_lra
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza 1 min. Se serveste imediat. Daca il vreti mai rece, puteti sa adaugati cateva cuburi de gheata. Rapid, gustos si...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare pentru cateva minute. Cand este fiert se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Intr-o tigaie punem ceapa rosie taiata...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se pastreaza in recipient cu capac
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Se taie ciupercile, ceapa si usturoiul felii si se soteaza in putin ulei pana se inmoaie, cateva minute, la foc mare, impreuna cu cimbru, marar, sare si piper. Se prajesc mugurii de pin intr-o...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Se fierbe laptele. Se adauga fulgii de ovaz si sare, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba pana cand budinca devine cremoasa. Se opreste focul, se adauga mierea si se amesteca. Se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|