Cornulete pufoase ( aperitiv)

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2013 | 11025 vizualizari
Cornulete pufoase ( aperitiv)

n-am mancat in viata mea cornulete mai pufoase ca astea...

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 3 linguri cu varf de margarina Rama
  • 10 linguri de ulei
  • 550 ml lapte
  • 2 cuburi de drojdie
  • 1 ou pentru uns+cascaval afumat Delaco (ras)+sare dupa gustmac si susan
  • branza telemea (pentru umplut)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele timp de 10 minute cu mixerul la viteza foarte mare. Aluatul se imparte in 6 parti egale. Intindem fiecare parte in foaie subtire, pe care o impartim in 12.

Asezam branza pe fiecare bucatica de aluat, vezi foto, si rulam cornuletele. Le asezam in tava, pe hartie de copt avand grija sa lasam suficient loc intre ele pentru ca vor creste mult in timpul coacerii.

Se ung cu ou, se presara cascaval ras deasupra, sare,mac si susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete pufoase ( aperitiv)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Nems cu creveti(pachetele de primavara)

Postat de bettyC

Nems cu creveti(pachetele de primavara)

Se pune fideaua de orez intr-un bol cu apa la inmuiat. Se curata si se spala salata,apoi se taie mai marunt.Morcovul se curata si se spala apoi se rade pe razatoarea mare. Crevetii se fierb...

Citeste continuarea

Langosi cu branza de burduf si marar

Postat de RODIMUR

Langosi cu branza de burduf si marar

Pentru aluat, se pune făina, amestecată cu sarea, în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și acolo se pune drojdia mărunțită, cu zahărul. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2013, 21:30
la 18.05.2013, 21:31
ce super sunt!favo
la 18.05.2013, 21:40
Delicios arata,te cred pe cuvant ca sunt pufoase !
la 18.05.2013, 21:41
chiar sunt! Delicioase....
la 18.05.2013, 21:42
delicioasa..

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking