Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar

Postat de delia64 in Aperitive / Garnituri
6 Iun 2014 | 3647 vizualizari
Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar

Sunt bune , satioase si apreciate de copii mei .

Ingrediente

  • 500 gr. faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 250 ml. apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • cas de oaie
  • triunghiuri de branza topita
  • 2 fire ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 ou pentru uns
  • chimen

Mod de preparare

Framantam un aluat  din  faina , drojdie , zahar , apa , sare , cand aluatul se desprinde usor de mana adaugam uleiul caldut  si lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul .

Intre timp spalam ceapa si mararul si le taiem marunt.

Razuim casul si amestecam cu ceapa verde si mararul maruntite .

Intindem aluatul si umplem cornurile cu compozitia de mai sus .

Am umplut cateva cu triunghiuri de branza topita.

Batem un ou si ungem cornurile cu ajutorul unei pensule si presaram chimen peste ele.

Lasam 10 minute sa creasca in tava si le introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Se servesc calde .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu sunca si cascaval

Postat de miremirc

Tarta cu sunca si cascaval

Pentru aluat : cernem intr-un bol faina si o amestecam cu drojdia uscata. Adaugam uleiul, sarea si laptele caldut treptat, amestecand pana incorporam tot laptele, apoi framantam aluatul pana se...

Citeste continuarea

Chiftelute din linte

Postat de simona72

Chiftelute din linte

Lintea a fost fiarta la reteta precedenta de supa crema de linte. Peste lintea fiarta am adaugat cepa si usturoiul tocate rondele fine la robotul de bucatarie. Vanata curatata de coaja, taiata in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2014, 14:26
la 06.06.2014, 14:34
mmm cam bun!
la 06.06.2014, 14:37
anca-m
la 06.06.2014, 14:38
papabundetot
la 06.06.2014, 14:46
Ce bune!!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking