Portofele cu cas de oaie

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
27 Feb 2012 | 6346 vizualizari
Portofele cu cas de oaie

Trebuia sa fac ceva repede , repede , pentru ca veneau musafirii neanuntati. Am scos aluatul de foietaj din congelator si casul de oaie si m-am apucat de lucru.... Nici daca faceam portie dubla , nu cred ca mai ramaneau pe farfurie.

Ingrediente

  • 800 g foitaj frantuzesc
  • 200 g cas oaie
  • 2 oua
  • 1 ceapa verde
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Decongelam aluatul lasandu-l la temperatura camerei ,cateva ore.

Radem branza si tocam marunt mararul.

Ceapa o curatam si o dam prin presa de usturoi.

Intr-un bol amestecam casul cu un ou,ceapa si mararul verde.

Asezonam si omogenizam compozitia.

Aluatul il taiem in patrate cu latura de aproximativ 8 cm sau cat de mari vrem sa fie portofelele.

Pe un colt al fiecarui patrat punem o lingura de cas.

Impaturam portofelele si le presam pe margine cu ajutorul unei furculite.

Ungem portofelele cu ou batut apoi le dam la cuptorul dinainte incalzit la 150 de grade C pina se rumenesc, aproximativ 30 minute.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu cas de oaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob

Postat de Jymy

Drob

Ficatul se curata si se spala in apa rece. Se fierbe apoi si se clateste cu apa fierbinte pentru a inlatura spuma formata. Se trece prin masina de tocat ori se taie in cuburi mici. Se...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu porumb, rosii, avocado si crema de branza

Postat de panacris

Aperitiv clatite cu porumb, rosii, avocado si crema de branza

Ouăle se bat energic cu un praf de sare, adăugându-se concomitent, făina, laptele și apa minerală până ce se obține un aluat fluid, de consistența smântânei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.02.2012, 14:55
minunate.
la 27.02.2012, 15:09
super!
la 27.02.2012, 15:21
vreau si eu sunt delicioase
la 27.02.2012, 15:27
bune bune
la 27.02.2012, 16:04
foarte bune, am facut și eu ceva asemănător cu spanac și branza

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking