Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

Postat de iri_love in Porc
23 Mai 2012 | 6259 vizualizari
Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

..........nu ma dau in vant dupa carnea de porc dar la cum a fost preparat va spun sincer se topea in gura de bun ce era!

Ingrediente

  • cateva bucati de coaste de porc.
  • sare ,piper
  • 1l bere,
  • mujdei de usturoi.

Mod de preparare

Coastel se spala, dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa care se aseaza pe gratar. Din cand in cand se stropesc cu bere si se intorc pe ambele parti pana se patrud foarte bine. Dupa fiecare intoarcere se stropesc cu bere, dupa care se lasa iar pe gratar, apoi se intorc si se stropesc iar pana se se coc foarte bine.   

Atentie trebuie rabdare si nu se lasa sa se prajeasca deodata, ci doar putin cate putin pana se patrunde toata berea.

Se serveste cu mujdei de usturoi si iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

Postat de rocsi_1612

Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

Tocana: Carnea o spalam, o stergem cu un prosop  si o taiem bucati potrivite. Ciupercile le spalam si le punem la scurs. Baconul il maruntim. Ceapa o curatam si o tocam marunt, ceapa verde...

Citeste continuarea

Friptura din muschi de porc marinat, cu mujdei de usturoi si rosii

Postat de merisor67

Friptura din muschi de porc marinat, cu mujdei de usturoi si rosii

Intr-un bol cu capac amestecam apa otetul si sarea pentru marinat, apoi adaugam carnea direct congelata. Eu obisnuiesc sa portionez carnea inainte de a o congela, asa ca va fi simplu la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2012, 22:39
stiu stiu ca-i bun
la 23.05.2012, 22:54
la 23.05.2012, 23:16
foarte gustos
la 23.05.2012, 23:56
la 24.05.2012, 00:34
bune

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking