Taie cotletul de porc cubulete.
Conecteaza aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.
Selecteaza din MENIU programul FRY.
Pune uleiul in vasul aparatului , dupa 2 minute adauga carnea amestecata cu sosul de soia.
Lasa 10 minute, invarte bucatile si pe cealalta parte si mai lasa 10 minute.
Opreste programul si selecteaza din nou din MENIU programul STEW.
Intr-un bol amesteca sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, mustarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizeaza si toarna totul peste carne.
Inchide capacul si lasa la fiert pana ce carnea e bine patrunsa si sosul capata consistenta. Eu am mai lasat cam 25 minute, voi verificati scotand un cub de carne si verificand daca e bine preparat.Spre final adauga usturoiul bine pisat si potriveste gustul de sare si piper.
Serviti cu piure de cartofi cu unt si smantana sau cu mamaliguta, orez, paste, ce vreti voi...