Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker

Postat de gaby_d in Porc
28 Noi 2013 | 6856 vizualizari
Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker

Un deliciu!!!! inspirat de la Bucataresele Vesele. Daca nu stiti ce inseamna cuvantul DELICIOS, testati reteta asta :P Nu trebuie neaparat sa ai Philips Multicooker pentru a o putea prepara, e suficient un vas de tuci sau de ceramica , urmezi pasii si va iesi la fel de bun. Sosul face toti banii :P

Ingrediente

  • 800 gr cotlet porc
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml suc de portocale
  • 150 ml suc rosii
  • 2 linguri miere
  • o lingura otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • o lingura sos Worcestershire
  • 2 linguri vin
  • o lingura mustar
  • o lingurita boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Taie cotletul de porc cubulete.

Conecteaza aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.

Selecteaza din MENIU programul FRY.

Pune uleiul in vasul aparatului , dupa 2 minute adauga carnea amestecata cu sosul de soia.

Lasa 10 minute, invarte bucatile si pe cealalta parte si mai lasa 10 minute.

Opreste programul si selecteaza din nou din MENIU programul STEW.

Intr-un bol amesteca sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, mustarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizeaza si  toarna totul peste carne.

Inchide capacul si lasa la fiert pana ce carnea e bine patrunsa si sosul capata consistenta. Eu am mai lasat cam 25 minute, voi verificati scotand un cub de carne si verificand daca e bine preparat.Spre final adauga usturoiul bine pisat si potriveste gustul de sare si piper.

Serviti cu piure de cartofi cu unt si smantana sau cu mamaliguta, orez, paste, ce vreti voi...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Retete similare

Rasol de porc cu varza dulce, in sos de rosii

Postat de vasimur

Rasol de porc cu varza dulce, in sos de rosii

Spălăm bine rasolul și-l punem la fiert, într-o oală sub presiune, împreună cu foile de dafin, 1-2 căței de usturoi, boabele de piper, crenguța de cimbru uscat și apă...

Citeste continuarea

Escalop Zingara

Postat de Lia1

Escalop Zingara

Pulpa de porc se taie, perpendicular pe fibra, felii de 1 cm. Se bat usor feliile cu ciocanul de snitele. Intr-o tigaie larga se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti, pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2013, 13:57
Ce te respectifain mai arata
la 28.11.2013, 13:59
bun bun
la 28.11.2013, 14:00
la 28.11.2013, 14:07
imi place
la 28.11.2013, 14:09
Nu zic nimic, poate fi interpretabil.

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking