Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)

Postat de vero_closca in Porc
19 Sep 2010 | 5368 vizualizari
Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)

delicios acest cotlet si se prepara in maxim 30 minute! maxim,am zis!!!:)

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 2 linguri ulei de masline aromat(eu am folosit din cel cu usturoi si piper)
  • 1 lingura ierburi aromate de Provance
  • 500g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca supa de legume(eu am folosit de vita:))

Mod de preparare

se condimenteaza cotletul cu ierburile aromate,cu piper si se se pun intr-o tigaie de teflon cu cele 2 linguri de ulei.

cand se albeste carnea pe o parte se intoarce repede pe cealalta parte si astfel tot sucul se pastreaza in friptura.

cand incepe sa devina aurie carnea se acopera cu un capac si se lasa  asa cam 10 minute.

se da carnea la o parte sau se scoate si se pastreaza la cald si se adauga  rosiile.dupa ce se calesc usor se stinge cu supa,se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc iute sa scada putin.

se serveste cotletul alaturi de rosii si sosul care rezulta!

este delicioasa si foarte frageda aceasta friptura!iar rosioarele completeaza acest preparat.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciolan afumat la cuptor (in vas ceramic)

Postat de Mokuska

Ciolan afumat la cuptor (in vas ceramic)

Ciolanul se spala si se pune la fiert in apa fara sare cu foi de dafin. Mare atentie, apa tot timpul sa acopere ciolanul ca altfel soriciul se usuca si devine incomestibil de tare. Dupa ce a...

Citeste continuarea

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Postat de simona72

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Pentru ragu: carnea de porc, se spala, se lasa sa se zvante, se taie cuburi si se toaca la masina de carne sau la un robot de bucatarie. Se pune intr-o tigaie incapatoare(eu am folosit un wok)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.09.2010, 23:04
la mai multe!
la 19.09.2010, 23:07
multumesc mult,Corina!
la 19.09.2010, 23:09
FELICITARI sa ajungi cat mai rapid la 1000super frumoasa prezentarepacat ca ni¡ota maxima e 5 furcumerita chiar mai mult
la 19.09.2010, 23:18
la 19.09.2010, 23:18
Si de la mine 5 si la cat mai multe

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking