Cotlete mediteraneene

Postat de Alina26 in Porc
5 Mar 2014 | 6914 vizualizari
Cotlete mediteraneene

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 3 rosii mari
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Am spalat carnea,am condinentat-o cu sare si piper si le-am batut pe fiecare in parte cu batatorul de carne.

Am incins tigaia grill si le-am prajit fiecare in parte,la foc rapid numai cat carnea,sa isi schimbe culoarea si sa aiba dungile de le grill.

Am incins cuptorul la 200°.

Am taiat rosiile rondele si cascavalul felii.

Am pus putin ulei de masline in tava,cate o bucata de carne pe care am pus felii de rosii si cascavalul.Am presarat putina sare,piper,busuioc si oregano uscat.

Am dat la cuptor pentru 25-30 de minute.Pana s-a topit si rumenit putin cascavalul.

Am servit cu pireu de cartofi si salata verde.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza acra cu carne de porc si smantana

Postat de eumimi

Varza acra cu carne de porc si smantana

Mai intai tocam varza, ii adaugam 1 cana de zeama de varza si 1 cana de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute. Adaugam pasta...

Citeste continuarea

Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

Coastele se spala si se portioneaza. Sunca afumata se spala si se taie cubulete. Atat coastele cat si sunca afumata se calesc in circa 100 ml ulei. Ceapa se curata de foi, se spala si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2014, 18:20
delicioase!
la 05.03.2014, 18:27
la 05.03.2014, 19:09
bune, bune
la 05.03.2014, 19:10
la 05.03.2014, 19:17

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking