Crap cu sos quark picant

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
16 Mai 2012 | 4835 vizualizari
Crap cu sos quark picant

Crema quark este un sortiment de branza proaspata .Am ales sa o folosesc la un sos racoros dar picant ce sa insoteasca rondele de crap la cuptor . Factorul decisiv al alegerii acestei creme a fost curiozitatea[ nu am folosit niciodata asa ceva ] dar si continutul redus in grasimi :0.2%.

Ingrediente

  • 1 kg rondele crap
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lamaie -zeama
  • sare
  • 1 lingurita boia ardei dulce

Pt sos :

  • 1 cutie crema quark
  • 1 lingura mustar frantuzesc Smak
  • 1 lingura mustar frantuzesc Kamis [ acesta e doar bobite]
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita piper rosu
  • ardei rosu si praz pt . decor

Mod de preparare

  1. Rondelele de crap spalate se amesteca intr-un bol mare cu zeama de lamaie , uleiul de masline  sare si boiaua rosie .
  2. Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor 30 min .[ este gata cand incepe sa se rumeneasca ]
  3. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos .
  4. Serviti crapul cald insotit de sosul picant si decorat cu legume proaspete .
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos quark picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de icre de crap

Postat de mirela0911

Salata de icre de crap

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor,...

Citeste continuarea

Caras la cuptor in sos de vin

Postat de Bunica

Caras la cuptor in sos de vin

Carasul l-am cumparat curatat si eviscerat. Am spalat bine pestele, l-am crestat pe spate si l-am pus in tava L-am condimentat pe ambele parti. Am turnat vinul,cateva bucatele de lamaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.05.2012, 07:50
ei peste vreau si eu
la 16.05.2012, 08:12
la 16.05.2012, 08:16
Sunteti invitatii mei
Iri am vazut la tine saramura de peste si mi s-a facut pofta .

Azi saramura scrie in meniul meu
la 16.05.2012, 08:16
Azi am si eu peste in meniu... Iar sosul tau imi face cu ochiul..
la 16.05.2012, 08:18
Simona eu spun ca merge foarte bine sa inlocuiesti crema quark cu smantana + iaurt

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking