Crap in crusta cu salvie si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
29 Ian 2012 | 4058 vizualizari
Crap in crusta cu salvie si ceapa verde

,, Are balta peste !!!'' Pai daca are , de ce sa nu profitam si noi . Ce poate fi mai gustos decat un peste proaspat .Medi mi-a facut pofta cu crapul in crusta asa ca am gatit si eu peste .

Ingrediente

  • 1 Kg crap
  • sare 
  • piper
  • 1 lamaie
  •  100 gr faina alba
  • 100 gr faina malai
  • 50 gr pesmet
  • 50 gr parmezan razuit
  • 2 oua
  • 1 lingurita salvie uscata
  • 2 linguri codite ceapa verde tocata
  • rosii
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Peste  pestele curatat , spalat si portionat   se presara sare si se stoarce zeama de la o lamaie ,dati la rece minimum 20 minute.

Amestecati intr-un vas larg faina alba , pesmetul , faina de malai , parmezanul si putina sare . Tavaliti bucatile de peste in acest amestec , apoi prin oule batute amestecate cu salvie si ceapa verde + sare .

Prajiti in  baie de ulei fierbinte .

Serviti cu legume proaspete sau la aburi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta cu salvie si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Crap la gratar, cu sos de unt

Postat de Ina

Crap la gratar, cu sos de unt

Bucatile/ rondelele de crap le spalam , apoi le scurgem bine de apa si le presaram cu sare. Lasam pestele sa-si traga sare, cca 20 minute. Frigem pestele pe gratar sau plita. Separat, facem...

Citeste continuarea

Plachie de crap

Postat de Irina

Plachie de crap

Pestele gata filetat l-am asezat in tava si l-am condimentat cu sare si piper. Ceapa am taiat-o pestisor, rosiile cuburi, usturoiul felii, iar ardeii bastonase. In tigaia incinsa am pus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2012, 22:39
ce bunatate vreau si eu
la 29.01.2012, 22:46
Prima servita Elena
Pestele este delicios si suculent iar parmezanul a dat o savoare grozava crustei
la 29.01.2012, 22:49
Arata spectaculos Mihaela...felicitari!
la 29.01.2012, 22:49
tare bine arata
la 29.01.2012, 22:50
asta da

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking