Crap la punga Maggi

Postat de medioto59 in Peste
1 Oct 2012 | 8679 vizualizari
Crap la punga Maggi

Cine intreba de peste?...hmm...parca Cristi!!!

Ingrediente

  • 6 bucati de crap
  • 2 pungi maggi
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia. Cu aceast sos  se unge bine fiecare bucata de peste. In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste. Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi. Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa. Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen. Desfacem cu grija pungile .

Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la punga Maggi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Postat de katty

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...

Citeste continuarea

Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi

Postat de privatelaura

Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi

Pestele se curata, se spala si se taie in felii groase cam de 3 cm.  Intr-un castron, punem malaiul, adaugam o lingura condimente peste si rajnim putina sare cu ierburi. Amestecam bine si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.10.2012, 20:56
ce bun trebuie sa fie
la 01.10.2012, 20:57
a fost Gurita ca s-a dus de saptamana trecuta.......hihihi.
la 01.10.2012, 21:00
Medi, tocmai ma pregateam sa-ti scriu ca te vizitez, dar l-ai papat deja
la 01.10.2012, 21:05
Merisor , "confectionez" altul pentru tine draga mea!
la 01.10.2012, 21:07
Medi ai facut si pentru mine?ca io toata ziua am umblat aiurea)

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking