Se face intai crema dupa modul de preparare de pe pachetul de crema pentru cremsnit.
Se pune laptele intr-un bol si apoi praful de crema,apoi se bate cu mixerul cateva secunde la treapta 1 apoi cateva minute la treapta 3 pana cand crema se ingroasa.
Se intinde aceasta crema pe prima foaie apoi se pune a doua foaie si se da la rece.
Pe cutia cremei scrie ca se lasa la frigider 3 ore dar eu nu am lasat-o decat 1 ora(pentru ca foile sa nu se inmoaie prea rau).
Se face glazura de ciocolata la bain marie,se topesc ciocolata,untul si se adauga frisca lichida,se amesteca pana se omogenizeaza.
Se adauga gelatina preparata conform instructiunilor dupa ambalaj.
Preparam frisca,se bate cu mixerul impreuna cu zaharul pana se ingroasa.
Se potioneaza prajitura cu un cerc de inox si se asambleaza fiecare.
Atentie nu se scoate cercul pana nu a fost asamblata prajitura in intregime!
Peste prajitura portionata se pune frisca si se niveleaza cu o lingura sau cu o spatula.
Peste frisca se pune glazura de ciocolata si se niveleaza si aceasta,si se da la rece pana cand se inmoaie foile(ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte ptr a nu se topi frisca).
Se orneaza dupa preferinte(eu am ornat cu frisca si figurine braduti).
Pofta buna!