Chec pufos cu nuca
Postat de Creatsa
Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga zaharul in ploaie si mixeaza pana obtii o bezea foarte tare si lucioasa. Freaca galbenusurile cu...
Citeste continuareaToata lumea face crumble, principalii "vinovati" Ruxy, Dia, Lia. Lilik si multi alti Bucatarasi! In concluzie, trebuia sa incerc si eu. Dupa ce am studiat toate retetele, am creat si eu un crumble Panacris. Tot am facut, o, alta noua, achizitie, tava cu fund detasabil acoperita cu un strat de ceramica:D., care trebuia incercata. Multumesc Ruxy, Dia, Lia, Lilik si toti Bucatarasi ptr idei:-*
Ingrediente
Mod de prepararePrunele se curata de samburi, se pun intr/o tava termorezistenta, se adauga fructele din compotul tropical mix cu putina zeama si esenta de porticale, presarandu/se scortisoara peste toate fructele. Fulgii de ovaz, multumesc Ruxy de pont, se dau prin masina de macinat cafea, ca sa se marunteasca, se amesteca cu faina, zaharul brun, zaharul vanilinat si untul moale la temperatura camerei. Se framamanta usor toate ingredientele, iar cand au luat forma de crumble, adica faramite, se aseaza peste fructe. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 50 de minute la 180 grade. O nebunie e putin spus, nu credeam ca o sa- mi placa, dar e de nota 30 vorba lui Medi. Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Creatsa
Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga zaharul in ploaie si mixeaza pana obtii o bezea foarte tare si lucioasa. Freaca galbenusurile cu...
Citeste continuareaPostat de ralu_ca
Blatul: Galbenusurile se fraca cu uleiul si apa. Albusurilecu putina sare le batem cu mixerul foarte bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Faina se cerne impreuna cu cacaua si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|