Cupcackes red velvet

Postat de cristeena20 in Dulciuri
13 Oct 2014 | 3977 vizualizari
Cupcackes red velvet

De mult mi-am notat reteta de cupcackes a lui Criss si ieri am avut ocazia sa le incerc. Va spun ca au iesit perfecte, la gust si la aspect. Multumesc Criss!! voi ramane fidela retetei de acum incolo.

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 100 gr unt
  • 3 oua mari
  • 60 ml lapte
  • coaja rasa de lamaie
  • vanilie
  • 1 lg-ta colorant rosu
  • pentru frosting am folosit :
  • 100 gr branza philadelphia
  • 3 ling zahar pudra
  • 100 ml frisca
  • cativa stropi de lamaie
  • zmeura pt ornat

Mod de preparare

- Cupcakeurile se fac repede si foarte simplu: Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, cacaoa si apoi adaugam restul ingredientelor: ouale, untul, laptele , vanilia si coaja de lamaie. Mixam totul bine sa se omogenizeze si la final adaugam colorantul rosu. 

- Impartim in forme de cupcakes  si dam la cuptorul incins la 180 grade si lasam cca 30-35 minute. Faceti testul cu scobitoarea.

- Pregatim frostingul: mixam bine crema de branza cu zaharul pudra cca 2-3 minute si adaugam frisca batuta in prealabil. Adaugam si cateva picaturi de lamaie.

- Cand cupcake-urile sunt reci le ornam cu crema de branza si in mijloc punem cate o zmeura. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcackes red velvet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Batoane cu mac

Postat de Dya

Batoane cu mac

Din ingredientele date se framanta un aluat elastic, nelipicios. Se lasa la dospit pana ce isi dubleaza volumul. Se imparte apoi in 8 bucati egale din care se intinde cate o foaie subtire....

Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti ( Sfintisori )

Postat de Ina

Mucenici moldovenesti ( Sfintisori )

Punem intr-o cana  drojdia impreuna cu 2 linguri de zahar, 80 ml lapte cald si 2 linguri de faina.  Lasam maiaua sa creasca 10 minute, la cald.  In vasul de framantare punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2014, 11:59
la 13.10.2014, 12:10
Supeeeer!!
la 13.10.2014, 12:13
la 13.10.2014, 12:19
Ce frumusele sunt!
la 13.10.2014, 12:33
motzatele

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking