Curcan umplut cu fructe

Postat de janet in Curcan
21 Apr 2010 | 7408 vizualizari
Curcan umplut cu fructe

Ingrediente

  • -un curcan(in cazul meu de 10 kg),
  • -fructe proaspete si/sau confiate,
  • -un pahar de ulei,
  • -sare si piper.

Mod de preparare

Curatam si spalam curcanul, il ungem cu ulei si il condimentam, apoi il umplem cu fructele pregatite, in cazul de fata avem: caise, mere, portocale,kiwi, prune si nectarine.
Am mai pus si fructe conifiate: stafide si caise.
Dupa ce am umplut bine curcanul, marginile le-am prins cu betze de frigarui.
Am uns bine tava cu ulei si restul de fructe le-am pus in tava, am pus curcanul peste patul de fructe, am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor cam 2 ore,dupa care am scos folia si am mai lasat pana cind s-a rumenit frumos.
Este delicios,cu atatea gusturi si arome de la fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan umplut cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de curcan cu sos de gutui

Postat de mirela0911

Friptura de curcan cu sos de gutui

Pieptul de curcan se spala si se sterge. Se taie in felii groase de cca 1.5 cm sau cum le nimeriti. Intr-un bol se pun uleiul impreuna cu condimentele si se amesteca. Se dau bucatile de carne prin...

Citeste continuarea

Mâncărică de cartofi cu carne de curcan

Postat de ela2015

Mâncărică de cartofi cu carne de curcan

Curățăm carnea de pielițe și tendoane și o tăiem bucăți mici, cât o înghițitură. Într-o tigaie încingem uleiul și punem carnea. O dăm la foc mic, să se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2010, 16:21
imi place carnea de curcan
la 21.04.2010, 16:24
Ce bun este! Si la mine asteapta un curcan, sa-l postez, de la PAsti!
la 21.04.2010, 16:49
Si curcanul meu este facut ,mai de mult cu o ocazie speciala si imi placeeeee.....grozav!
la 21.04.2010, 17:21
Excelent arata si eu fac mereu de Sarbatorile de iarna aici l-ampostat ca nu am fost pe faza in sezon . Felicitari ca e treba complicata cu curcan de 10 kg trebuie bucatar priceput acolo

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking