Cus-cus cu leurda

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
9 Feb 2014 | 4121 vizualizari
Cus-cus cu leurda

Nu am mai facut de mult cus-cus si am incercat combinatia cu leurda. Foarte bun.

Ingrediente

  • 250g cus-cus
  • 1 ceapa
  • 750ml apa fierbinte
  • 1 legatura leurda
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa 2-3 minute.

Se adauga cus-cus-ul si se caleste inca 3-4 minute.

Se adauga apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10 minute.

Se adauga leurda tocata si se mai fierbe 2-3 minute, amestecand tot timpul.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Este foarte buna garnitura la fripturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pogacele cu leurda si cas

Postat de sufletista

Pogacele cu leurda si cas

Aluat-cartofii ii curatam,ii spalam,ii taiem.Intr-o cratita punem cartofi la fiert in apa cu sare.Ii scurgem de apa si ii pisam ca la piure. Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul si...

Citeste continuarea

Trigoane cu ciuperci

Postat de Anett

Trigoane cu ciuperci

Maruntim ceapa si calim in ulei pentru cateva minute. Adaugam ciupercile curatate si taiate in cubulete si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie si isi lasa zeama. Presarim cu sare si piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2014, 21:24
arata bine de tot!
la 09.02.2014, 21:24
Motane deja te intreci cu gluma,sa te opreasca administratorii,ca nu pot sa plec la culcare...
la 09.02.2014, 21:25
Înseamnă că ai băgat leurdă la congelator, nu glumă. Cus-cus-ul nu e unul din felurile mele preferate, dar gustul de usturoi al leurdei cred că-i dă o altă savoare.
la 09.02.2014, 21:25
ce bunataturi ai gatit,cand le-ai papat pe toate?
la 09.02.2014, 21:32
Multumesc

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking