Cus-cus cu leurda

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
9 Feb 2014 | 4143 vizualizari
Cus-cus cu leurda

Nu am mai facut de mult cus-cus si am incercat combinatia cu leurda. Foarte bun.

Ingrediente

  • 250g cus-cus
  • 1 ceapa
  • 750ml apa fierbinte
  • 1 legatura leurda
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa 2-3 minute.

Se adauga cus-cus-ul si se caleste inca 3-4 minute.

Se adauga apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10 minute.

Se adauga leurda tocata si se mai fierbe 2-3 minute, amestecand tot timpul.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Este foarte buna garnitura la fripturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Oua vopsite

Postat de gurita_ta2005

Oua vopsite

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc foarte foarte bine ouale,se pun intr-o cratita acoperite cu apa si se pun la fiert pentru cateva minute. Se scurg de apa cu atentie sa nu se...

Citeste continuarea

Melcisori cu spanac, leurda si branzeturi

Postat de simona72

Melcisori cu spanac, leurda si branzeturi

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Lasam aluatul la dospit aproximativ 15-20 minute, pana este gata umplutura....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2014, 21:24
arata bine de tot!
la 09.02.2014, 21:24
Motane deja te intreci cu gluma,sa te opreasca administratorii,ca nu pot sa plec la culcare...
la 09.02.2014, 21:25
Înseamnă că ai băgat leurdă la congelator, nu glumă. Cus-cus-ul nu e unul din felurile mele preferate, dar gustul de usturoi al leurdei cred că-i dă o altă savoare.
la 09.02.2014, 21:25
ce bunataturi ai gatit,cand le-ai papat pe toate?
la 09.02.2014, 21:32
Multumesc

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking