Cuscus cu piept de pui la cuptor

Postat de camelia75 in Pui
12 Iul 2011 | 12737 vizualizari
Cuscus cu piept de pui la cuptor

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 300 gr cuscus
  • 1 rosie
  • tarhon verde sau uscat
  • Piper
  • sare
  • unt
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • cascaval

Mod de preparare

Pieptii de pui se condimenteaza cu sare si piper, se taie fasii si se prajesc in ulei de masline.

Ungem foarte bine un vas de yena cu unt. Punem cuscusul nefiert, adaugam tarhon, sare si piper.

Asezam fasiile de pui, peste care taiem feliute cateii de usturoi si adaugam doua cani de apa.Acoperim cu felii de rosii si cascaval dat pe razatoarea mare.Decoram cu cateva frunze de tarhon.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 30 minute pana ce casvalul s a topit si este rumenit putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui

Postat de cris2711

Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui

Ceapa verde se curata,spala si se taie rondele. Rosiile se spala si taie cubulete. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline. Ceapa si rosiile se calesc in uleiul de masline. Cand...

Citeste continuarea

Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Postat de mirela0911

Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand incepe sa fiarba apa se adauga o lg de sare. Dupa ce au fiert (furculita intra cu usurinta in ei) se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2011, 22:37
imi place
la 12.07.2011, 22:41
la 12.07.2011, 22:49
preparatul este extraordinar,prezentarea la fel,felicitari !
la 12.07.2011, 23:14
la 12.07.2011, 23:29
bun cus cus-ul ce-mi place

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking