Desert prajitura cremes la rece

Postat de LUK in Prajituri
25 Mai 2011 | 145576 vizualizari
Desert prajitura cremes la rece

Deoarece a venit vara, modul acesta de a prepara cremesul ne ajuta sa obtinem un desert rapid, racoros si delicios!

Ingrediente

  • 2 foi pentru cremes(un pachet)
  • 2 cutii de crema pentru cremes de la dr Oetker
  • 1 l frisca lichida
  • 1.4 l lapte
  • 2 pliculete cu intaritor pt frisca Dr Oetker

Mod de preparare

 Incepem prin a separa cele 2 foi. De pe fiecare foaie razuim putin foietaj pentru decor.

Preparam crema conform instructiunilor, cu mentiunea ca eu am folosit doar 700 ml lapte, in loc de 750ml (cum scrie pe ambalaj). Am preparat cremele pe rand. Am intins pe fiecare foaie crema, apoi le-am pus la frigider 30 min.

Batem tare 500 ml frisca impreuna cu un plic  de intaritor pentru frisca. Ungem prima foaie cu frisca, peste crema si punem din nou la rece.Procedam la fel cu restul de frisca, pe care o punem pe cea de-a doua foaie. Punem la rece 10 minute.

Scoatem apoi foile si le decoram cu foietajul razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cremes la rece" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (51)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Negrese Americane - Brownies (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Negrese Americane - Brownies (reteta video)

Topiti ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi, amestecand continuu pentru a se omogeniza uniform. Luam bolul cu ciocolata de pe aburi si lasam amestecul sa se racoreasca putin. Adaugam apoi...

Citeste continuarea

PANDIȘPAN CU RUBARBĂ ȘI ZMEURĂ

Postat de panacris

PANDIȘPAN CU RUBARBĂ ȘI ZMEURĂ

Zmeura se trece sub un jet de apă, apoi se pune într-o strecurătoare. Tijele de rubarbă se curăță, atenție frunzele sunt otrăvitoare, deci trebuiesc înlăturate, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2011, 22:18
patratelul e al meu
la 25.05.2011, 22:19
si mie-mi place crema asta atunci cand nu prea am timp la dispozitie
la 25.05.2011, 22:20
demult nu am mai mancat cemes, placeee
la 25.05.2011, 22:26
la 25.05.2011, 22:28

Vezi toate comentariile (51)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking