Desert prajitura cu orice fel de fructe

Postat de susu in Prajituri
3 Iul 2012 | 112873 vizualizari
Desert prajitura cu orice fel de fructe

Ingrediente

  • 500 gr visine, caise sau capsuni
  • 8 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 16 linguri de faina
  • 1/2 ceasca ulei (10 linguri mari)
  • coaja de lamaie si portocale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • esente

Mod de preparare

Bati galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si apoi adaugi uleiul treptat. Albusurile batute spuma tare se adauga peste galbenusuri impreuna cu esentele, dupa plac, zaharul vanilat si la final faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza usor, cu o spatula, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua de albusuri. Aluatul se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Fructele curatate de samburi se tavalesc putin prin faina sau se presara deasupra lor zahar vanilat, pentru a nu se lasa la fundul tavii. Se pun fructele peste compozitia de blat. Se da tava la cuptor, la 180 de grade, pentru 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu orice fel de fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Delicioasa prajitura Tosca, cu blat cu mac si crema de vanilie

Postat de vio_dreams

Delicioasa prajitura Tosca, cu blat cu mac si crema de vanilie

Preparare Delicioasa prajitura Tosca, cu blat cu mac si crema de vanilie Batem albusurile cu un praf de sare pana devin ferme. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si...

Citeste continuarea

"Um Ali" (2)

Postat de Mihaela11_jo

"Um Ali" (2)

Painea se rupe in bucati de cca 3-4 cm si se aseaza in vasul termorezistent. Se presara cu stafidele,fulgii de cocos,midalele,fisticul ,zaharul( se pastreaza 3 linguri de zahar pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2012, 23:24
vreau si eu o bucata desi e tarziu
la 03.07.2012, 23:29
ce pufoasa
la 03.07.2012, 23:42
la 04.07.2012, 08:10
Pai daca e cu orice fel, eu aleg capsunele clar!
la 04.07.2012, 08:28

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking