Ingrediente
- 1 foaie:
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 3 faina
- esenta de rom
- 1 plic crema la rece de la Dr. Oetker
- ulei pentru uns tava
- faina pentru tapetat tava
- 1 plic glazura Dr. Oetker
Mod de preparare
Separam ouale, batem albusurile cu zaharul si esenta pana devin spuma, iar dupa aceea cu o lingura de lemn incorporam galbenusurile si faina, amestecand de sus in jos foarte usor.
Dupa ce am terminat de facut aluatul, pregatim tava pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia pentru blat si o dam la cuptorul incins pentru aproximativ 7-10 minute la foc mare. Cand blatul este auriu deasupra inseamna ca este gata.
Cand aceasta s-a facut, il rasturnam pe un prosop curat de bucatarie umed, apoi rulam usor blatul (prosopul se umezeste foarte bine cu apa rece si se stroarce foarte bine). Cand blatul s-a racit il desfacem usor si punem crema (crema se prepara dupa instructiunile pachetului) si rulam la loc, dar atentie! fara prosop! In rulada se pot pune si fructe.
Glazura se prepara dupa instructiunile pachetului si o turnam peste rulada. Este foarte usor de preparat! Se lasa apoi la race pana se intareste crema si se poate felia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu crema la rece" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|