Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor

Postat de medioto59 in Peste
22 Apr 2010 | 15132 vizualizari
Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor

Ingrediente

  • -3 buc.peste Dorada
  • -1 dovlecel
  • -2 ardei grasi
  • -cateva rosii cherry (sau rosii obisnuite)
  • 3 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare,
  • piper
  • -zeama de lamaie
  • -folie aluminiu

Mod de preparare

Se curata,se spala, se lasa la scurs pestele.
Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei se aseaza in straturi rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.

Peste acest pat de legume se aseaza pestele condimentat cu sare si piper.

Deasupra pestelui se mai pun cateva rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.

Se "imbraca" pestele in folia de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 1 ora.

Cand este gata facut se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se scoate pe un platou si se stropeste cu lamaie.
Se serveste cald.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sprot prajit crocant

Postat de MotanLaOale

Sprot prajit crocant

Pestii se curata, se spala bine si se pune la scurs intr-o strecuratoare. Se sareaza cu sare, se amesteca bine sa se sareze toti si se lasa sa ia sare cel putin 15-20 minute. Se scutura de...

Citeste continuarea

Caldeirada de peste cod (bacalhau)

Postat de cristeena20

Caldeirada de peste cod (bacalhau)

Felul acesta de mancare se face inainte de a fi servit cu o ora. Pestele trebuie sa fie deja inmuiat in apa si desarat.  Cartofii ii curatam si ii taiem rondele mai groase. Sunt de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 20:41
imi place preparatul, iar eu sunt o mare amatoare de peste....insa dorada nu am mancat niciodata....deci trebuie sa incerc si asta....
la 22.04.2010, 22:36
madi si mie imi place tare mult pestele..............are un gust bun dorada numai ca are cam multe oase................
la 23.04.2010, 00:09
madi e super bun o carne alba si gustoasa,super 5 fucurlite
la 23.04.2010, 10:11
nadina,multumesc!
la 26.04.2010, 20:39
Hmmm o nebunie,pestele tau draga Medi.Felicitari si 5 furculite de la mine.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking