Drob de curcan in foietaj

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2013 | 7792 vizualizari
Drob de curcan in foietaj

Am sacrificat la mama zilele trecute trei curcani si am luat eu de la toti maruntaiele(ficat, pipota, inima) din care am pregatit un drob minunat.

Ingrediente

  • maruntaie de curcan: ficat, pipota, inima
  • 2 cepe rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 4 bucati gogosar murat
  • 1 morcov fiert
  • 1/2 pachet foietaj
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • oregano
  • 2 foi de dafin
  • 1,5 L apa

Mod de preparare

Mai intai am pus la fiert maruntaiele in apa cu sare si 2 foi de dafin si morcovul intreg, curatat si spalat.

Am lasat la fiert pana s-au patruns bine toate, dupa care am scurs apa si am lasat la racit, apoi le-am trecut prin robot impreuna cu ceapa si usturoiul curatate si spalate.

Am tocat patrunjelul si l-am amestecat in compozitie apoi am asezonat de sare, piper, cimbru, boia de ardei si oregano, iar in final am amestecat cu doua oua crude.

Ouale le-am fiert tari si le-am curatat.

Am imbracat peretii unei forme de silicon cu aluatul de foietaj dezghetat, am pus jumatate de compozitie, apoi am asezat fiecare ou fiert si curatat in cate o bucata de gogosar si le-am pus de-alungul formei, am asezat sferturi de morcov de jur imprejur si am acoperit cu cealalta jumatate de compozitie dupa care am strans marginile aluatului imbracand frumos drobul si am dat la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

Se serveste de preferinte rece, alaturi de rosii proaspete.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de curcan in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Postat de diaconta

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...

Citeste continuarea

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Postat de Constelatialeu

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Iata cum se prepara Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana Am pregatit umplutura intr-un castron de inox, am ras branzeturile, am adaugat smantana si cele 5 oua intregi si 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2013, 17:41
la 04.05.2013, 17:42
la 04.05.2013, 17:44
Meriii ce bunatate!!
la 04.05.2013, 17:44
la 04.05.2013, 17:44
arata super

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking