Ingrediente
- organe de la un miel
- capatana de miel
- ceapa verde 2 legaturi
- usturoi verde 2 legaturi
- marar verde 2 legaturi
- sare iodata
- piper proaspat macinat
- oua 3 bucati
- oua fierte 5-6 bucati (care s/au crapat, cand ati inrosit ouale:D!)
- prapure
Mod de preparare
Organele se fierb in apa cu un praf de sare. Capatana de miel se fierbe separat. Dupa ce au fiert organele si carnea, se toaca marunt. Ceapa, usturoiul si mararul se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se adauga la compozitia de carne. Se asezoneaza de sare, piper, se adauga ouale crude si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia. Intr/o forma rotunda se aseaza prapurele, se pune jumatate din compozitie, se aseaza dupa dorinta ouale fierte, se adauga restul de compozitie si se acopera cu prapurele. Se pune la cuptorul preincins, la copt cca. 30 de minute, la foc moderat, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|