Ingrediente
- 1 kg carne tocata din piept de pui
- 400 gr ficat de pui
- 3 oua mari
- 1 legatura de marar verde
- 1 legatura de ceapa verde
- putin pesmet
- 1 cutie mica de ciuperci
- sare, piper
- 3 oua fierte
Mod de preparare
- Ficatelul l-am fiert si apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva linguri de pesmet si amestecam bine.
- Punem in tavi de chec si dupa preferinte puteti pune in mijloc oua fierte tari.
- Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana devine rumen.
- Se scoate cand s-a mai racit si se serveste rece taiat felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|