Dulceata de capsuni reteta

Postat de Valclaudia in Dulceata / Gem
5 Iun 2013 | 5177 vizualizari
Dulceata de capsuni reteta

Dulceata de capsuni reteta preferata copiilor... si nu numai ;)

Ingrediente

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 4 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • 2 plicuri de Gelfix

Mod de preparare

Dulceata de capsuni reteta Curatam fructele de codite, le spalam cu grija sa nu se zdrobeasca (in doua ape), asezam fructele in cratita in care vom fierbe dulceata si le acoperim cu 1 1/2 kg zahar. Le lasam pana a doua zi sa-si lase siropul, punem cratita la foc potrivit pana incepe sa fiarba usor. Reducem apoi focul la minim. Cantitatea ramasa de zahar se amesteca cu praful din cele doua plicuri de Gelfix, se adauga peste dulceata, amestecam cu grija sa nu zdrobim fructele si din cand in cand adunam spuma formata cu o spumiera. Lasam sa fiarba incet cca 60 min si asa fierbinte umplem borcanele pe care le-am sterilizat in avans. Acoperim borcanele pana se racesc complet (pana a doua zi) si le depozitam apoi in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Papanasi a la TataZmeu

Postat de panacris

Papanasi a la TataZmeu

Brânza de vaci scursă se mixează împreună cu zahărul pudră, oul, zahărul vanilinat și coaja de lămâie, până se obține un amestec omogen. Făina se amestecă cu...

Citeste continuarea

Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi

Postat de diaconta

Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi

Am pregatit mai întâi crusta. Am maruntit piscoturile cu ajutorul robotului,pâna am obtinut o faina. Intr-o tigaie am topit untul,apoi am pus piscoturile maruntite. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2013, 20:09
la 05.06.2013, 20:12
Dulce si aromata!
la 05.06.2013, 20:13
un borcan si euuu
la 05.06.2013, 20:13
foarte buna
la 05.06.2013, 20:15

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking