Dulceata de capsuni reteta

Postat de ryta in Dulceata / Gem
9 Iun 2014 | 3381 vizualizari
Dulceata de capsuni reteta

Dulceata de capsuni reteta intotdeauna fac portie dubla si imi ies 7-8 borcanele de 400 g

Ingrediente

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 1 kg de capsuni
  • 1 kg de zahar
  • 500 ml apa
  • o lamaie

Mod de preparare

Dulceata de capsuni reteta

Se curata capsunile si se spala.Separat se face un sirop din apa si zahar si se lasa la foc pana se topeste zaharul.Cand s-a topit zaharul se pun si capsunile si se lasa la foc mic.Dupa ce au fiert cca 1 ora jumatate se adauga lamaia taiata cubulete.Se mai fierbe inca o ora si se face testul ptr a vedea daca este gata fiarta dulceata si anume se ia cu lingura de lemn cateva picaturi din dulceata si se picura pe o farfurie si daca picaturile nu se preling atunci cand intorci farfuria este gata dulceata.Se opreste focul si se pune dulceata fierbinte in borcane, se pun capacele si se intorc borcanele cu capacele in jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Papanasi a la TataZmeu

Postat de panacris

Papanasi a la TataZmeu

Brânza de vaci scursă se mixează împreună cu zahărul pudră, oul, zahărul vanilinat și coaja de lămâie, până se obține un amestec omogen. Făina se amestecă cu...

Citeste continuarea

Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi

Postat de diaconta

Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi

Am pregatit mai întâi crusta. Am maruntit piscoturile cu ajutorul robotului,pâna am obtinut o faina. Intr-o tigaie am topit untul,apoi am pus piscoturile maruntite. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2014, 19:18
simt parfumul ...
la 09.06.2014, 19:52
eu simt gustul...
la 09.06.2014, 20:36
Foarte buna!
la 09.06.2014, 21:05
multumesc
la 09.06.2014, 21:42

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking