ESCALOP DE PORC CU CIPERCI

Postat de bitza in Porc
12 Mar 2010 | 8271 vizualizari
ESCALOP DE PORC CU CIPERCI

Ingrediente

  • 800 g carne de porc
  • 5 lg faina
  • sare,piper
  • 3 lg pasta de tomate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml vin rosu

Mod de preparare

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina si se frige in ulei incins(intr-o cratita mai mare) unde s-a prajit inainte 3 catei de usturoi.Dupa ce s-a fript carnea punem in uleiul ramas ciupercile taiate si apoi punem vinul si o cana de apa.Lasam 10 min la foc potrivit apoi adaugam pasta de tomate si 3 linguri de faina amestecate cu apa(rantas).Cand punem rantasul amestecam incontinuu sa nu se faca cocoloase.Potrivim sosul de sare si gata.SERVIM CU PIURE DE CARTOFI.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "ESCALOP DE PORC CU CIPERCI" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi la cuptor cu zacusca de vara si costita afumata

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor cu zacusca de vara si costita afumata

Reteta de la zacusca de vara o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/zacusca-de-vara-48235.html Ma intai pregatim costita afumata pe care o spalam bine, o portionam si o punem la fiert...

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Postat de mihaelar63

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Imi plac sa ii tai nu foarte mari. In timpul fierberii se vor sfarama pe margini si vor forma un sos gustos . Carnatii se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2010, 12:34
ce-as manca si euuuu
la 13.03.2010, 12:47
Ce bine arata
la 13.03.2010, 14:13
si eu as manca o portie.....mamaaaaa...ce pofta mi+ai facut...
la 13.03.2010, 14:45
la 13.03.2010, 15:41
fetelor a fost foarte bun!prima data am mancat la un restaurant din sibiu si mi-a placut foarte mult.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking