Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)

Postat de mihaelar63 in Porc
2 Aug 2012 | 24003 vizualizari
Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)

Pentru ca fasolea boabe fierbe mai greu si mai mult , pe asa caldura am ales sa o prepar la Kukta[ oala sub presiune ]. Oala sub presiune este un aliat de nadejde pe caldura sau daca trebuie sa prepari unele alimente indelungat [ beneficiu dublu , mai putina caldura si consum redus de energie ] Simplu si gustos .

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2 fire usturoi
  • 500 gr costita afumata
  • 2 cani fasole rosie
  • cimbru verde
  • marar verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalati fasolea. Spalati afumatura si o portionati .tocati ceapa curatata , rosiile si usturoiul .

Puneti totul in oalacu 3 l apa .Adaugati cimbru si marar.

Puneti capacul si  fierbeti la foc mare  pana incepe sa  fluiere , acum reduceti flacara la minimum .

Dupa o ora puneti oala in chiuveta , lasati sa curga apa rece , deschideti dispozitivul pentru aburi (in aceasta ordine). Cand nu mai ies aburi prin dispozitiv puteti scoate capacul .

Serviti asezonat cu verdeata si bineinteles cu ceapa si ardei iute .

Nu e nici ciorba , nici iahnie dar e  buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare de porc in sos de branza

Postat de gurita_ta2005

Perisoare de porc in sos de branza

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul. Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore. Se scot din firgider,se...

Citeste continuarea

Creier pane

Postat de MotanLaOale

Creier pane

Creierul se lasa in apa rece 15-20 minute sa iasa sangele. Se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare 3-4 minute dupa ce fierbe apa. Se scoate in strecuratoare si se lasa la scurs si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2012, 14:53
ce bineeeeeeeeee arata !
la 02.08.2012, 14:56
la 02.08.2012, 15:17
trebuie sa faci si eu in oala sub presiune, e o idee foarte buna!
la 02.08.2012, 15:19
ce pofta-mi faceti cu fasolea
la 02.08.2012, 15:45
Cand am vazut fotorafia am fost sigura ca e postata de tine

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking