Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Postat de laylalala in Crap / Caras
17 Feb 2010 | 6745 vizualizari
Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Ingrediente

  • Pentru peste
  • 250 gr file de peste
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
  • 1 lingurita condimente pentru peste
  • 50 gr faina de malai
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou, batut
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru cartofi
  • 1 kg cartofi, curatati
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
  • Pentru broccoli si pastai verzi
  • 450 gr buchetele de broccoli congelate, decongelate
  • 1 conserva (400 gr) pastai verzi, scurse
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde

Mod de preparare

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.

Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.

Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.

Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Saramura de peste

Postat de Dya

Saramura de peste

Curatam pestele, il feliem daca este necesar, il trecem prin faina si il prajim pana devine auriu. Separat taiem legumele in cuburi mici si le punem la fiert (cam 2-3 l de apa). Condimentam cu...

Citeste continuarea

Crap oglinda proaspat

Postat de mihaelar63

Crap oglinda proaspat

Pestele se curata si se spala . Capul si bucatile de langa el se pun separat pentru prepararea viitoare a unei ciorbe de peste. Portionati pestele in bucati potrivite [ cam de...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking