Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Postat de laylalala in Crap / Caras
17 Feb 2010 | 6742 vizualizari
Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Ingrediente

  • Pentru peste
  • 250 gr file de peste
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
  • 1 lingurita condimente pentru peste
  • 50 gr faina de malai
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou, batut
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru cartofi
  • 1 kg cartofi, curatati
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
  • Pentru broccoli si pastai verzi
  • 450 gr buchetele de broccoli congelate, decongelate
  • 1 conserva (400 gr) pastai verzi, scurse
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde

Mod de preparare

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.

Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.

Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.

Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Postat de katty

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Spalam pestele, il scurgem si il presaram cu sare. Il lasam deoparte 10 minute. Curatam cartofii si ii taiem rondele. Intr-o tava punem 1 lingura de ulei si asezam rondelele de cartofi pe...

Citeste continuarea

Crap cu ardei si usturoi

Postat de mihaelar63

Crap cu ardei si usturoi

 Bucata de crap se spala si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se incresteaza in romburi mici . Intr-un vas se va prepara un amestecdin  pasta ardei cu telina , ardei iute...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking