Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta

Postat de dakris in Ficat
20 Apr 2012 | 73820 vizualizari
Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta

 Astazi avem in meniu Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta. Ies atat de gustosi si apetisanti, incat vor placea si celor care nu sunt neaparat fani ficatei. Secretul este sa adaugi putin vin care sa ii fragezeasca si sa iasa deliciosi. Pentru Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta ai nevoie de doar cateva ingrediente: ficatei, vin, usturoi si condimente.

Ingrediente

  • Ingrediente Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta
  • 500 g ficatei pui
  • 50 ml vin
  • 4-5 linguri ulei
  • condimente (sare, piper, busuioc, rozmarin, 1 foaie dafin mica)
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cum se prepara Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta

Ficateii se curata de membrane, se spala in mai multe ape, se taie in bucati potrivite, apoi se condimenteaza si se pun intr-o tigaie teflonata cu ulei si vin. Se lasa sa fiarba la foc mic si, cand s-a evaporat vinul, se adauga mujdeiul de usturoi facut din 4 catei de usturoi, un praf de sare si 4-5 linguri de apa. Se mentine pe foc inca cateva minute pana se evapora apa si ficateii s-au prajit putin. Se adauga patrunjel tocat marunt si se servesc cu mamaliguta.

 Merita sa incerci si reteta de Ficatei de pui in stil grecesc, cu o nota aparte sau Tocanita cu ficatei de pui pe care o poti servi cu mamaliguta calda si Gogosari umpluti cu varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita cu ficatei de pui

Postat de Constelatialeu

Tocanita cu ficatei de pui

Am curatat si taiat ceapa marunt. Am pus tuciul pe foc sa se incinga, am adaugat uleiul, apoi ceapa si am lasat-o sa se caleasca la foc mic, am adaugat si lingurita de legume deshidratate, am...

Citeste continuarea

Pate din ficat de pui

Postat de licurici_lra

Pate din ficat de pui

  Ficateii se spala si se curata bine, apoi se lasa 30 min in lapte. Se scurg bine de lapte si se pun pe foc, impreuna cu 50 g unt, pentru cateva minute, pana se albesc pe ambele parti....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2012, 21:30
place
la 20.04.2012, 21:31
sufletista
la 20.04.2012, 21:33
ce culoare rumena
la 20.04.2012, 22:00
Savurosi!
la 20.04.2012, 22:01

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking