File de peste pane cu garnitura de mazare

Postat de Bunica in Peste
12 Apr 2013 | 8897 vizualizari
File de peste pane cu garnitura de mazare

Stiti voi cum este cand "sufletelu"l tau cere ceva.......te conformezi;)Asa m-am conformat eu si i-am facut nepotului peste pane cu mazare.

Ingrediente

  • 1 bucata file de peste
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 500g. mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura de marar
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Fileul de peste spalat,portionat se da prin faina si ou ,apoi se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste frumos.Peste se caoce foarte repede.

Se scoate pe servetele absorbante,pentru a se scurge surplusul de ulei.

Pentru garnitura de mazare: ceapa se curata, spala si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune ceapa la inabusit 200 ml. apa.

Cand ceapa este sticloasa,se adauga mazarea si inca 100ml. apa si se lasa la fiert.Uleiul il pun la sfarsit,cand il las sa dea cateva clocote Cand este gata se pune mararul tocat,sare si piper dupa gust.

Se serveste alaturi de peste pane.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste pane cu garnitura de mazare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Postat de comanligia

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa...

Citeste continuarea

Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

Postat de Ina

Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu usturoi. Se asaza intr-o tava cu ulei, in care s-a pus o bucata de hartie de copt pentru ca pestele sa nu se prinda de tava....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.04.2013, 11:32
Ce bunatati, Bunica!
la 12.04.2013, 11:33
Liliana stai putin, ca urmeaza mancarea mea de post
la 12.04.2013, 11:34
Buni azi ai facut numai bunatati ?
la 12.04.2013, 11:36
As papa si eu niste peste
la 12.04.2013, 11:37
Bun bun

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking