File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac

Postat de panacris in Pui
16 Iun 2012 | 2444 vizualizari
File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac

Delicios si gustos1

Ingrediente

  • flie de pui 500 g.,
  • ulei de masline 100 ml.,
  • fasole verde 500 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei verde 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • sare iodata,
  • boia dulce de ardei,
  • marar verde 1 legatura,
  • tagliatele cu spanac 250 g..

Mod de preparare

Fileul de pui se prajeste in tigaia de teflon cu un pic de ulei de masline, fara nici un fel de condiment. Intre timp ceapa, ardeiul si morcovii se curata, se toaca marunt si se calesc in putin ulei si apa. Se adauga fasolea, curatata si rupta bucatele. Se asezoneaza de sare, boia si marar. Se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert ca. 30 de minute. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se monteaza farfuria si se serveste fierbinte , alaturi de o salata de sezon, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui crocant Godina

Postat de Zamfira

Pui crocant Godina

Crestăm pulpele de pui, deoparte şi de alta osului. Pieptul de pui îl tăiem fâşii mai groase şi scurte. Sărăm şi piperăm carnea după gust. De preferat a şterge de apă...

Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Postat de rocsi_1612

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul:  Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam apa calduta, putin cate putin, si cand aluatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2012, 19:59
o bunatate!
la 16.06.2012, 20:16
la 16.06.2012, 20:50
Ia sa imi pui si mie o portie!!
la 16.06.2012, 21:53
Gata, Rocsy, ti/am pus deoparte!
la 16.06.2012, 22:56
daaaa, ce bun !

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking