File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie

Postat de rock46hunt in Peste
4 Noi 2010 | 13046 vizualizari
File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie

O cina usoara....

Ingrediente

  • 2 stiuci
  • 14 cartofi mici
  • patrunjel verde...citeva fire
  • 1 lamaie
  • sare
  • unt

Mod de preparare

Se prind 2 stiuci,dupa care se fileteaza si se scoate pielea.Dupa ce a fost indepartata pielea,se separa partea dorsala de partea abdominala (vezi foto).Partea abdominala si coditele nu au oase.Partile dorsale se pot folosi ptr chiftelute.

Partile abdominale se taie in jumatate,se spala alaturi de codite si se lasa la scurs dupa care se sterg cu un servet.Intre timp se pun cartofii la fiert.

Se pune o tigaie la incins la foc mic,in care se pune putin unt (o lingurita) dupa care se pun bucatile de peste si se frig pe ambele parti.

Pestele fript se aseaza in farfurie,alaturi de cartofii nature si se presara patrunjel verde,sare dupa gust si lamaie.

Alaturi trebuie sa aveti un pahar de vin alb....sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de platica

Postat de anuta

Saramura de platica

1.Pestele se curata de intestine,de solzi,se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp...

Citeste continuarea

Saramura de hamsi

Postat de Constelatialeu

Saramura de hamsi

Mai intai curatam de intestine hamsiutele, le spalam si le lasam sa se scurga de apa. Apoi punem hartie de copt in tava de la aragaz, presaram sare grunjoasa si asezam hamsiile precum soldatii, in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2010, 22:31
gustos.
la 04.11.2010, 23:02
o cina usoara si sanatoasa
la 04.11.2010, 23:36
o cina romantica
la 05.11.2010, 00:10
super o retetape cat de simpla pe atat de gutoasa,iar pozelebeton
la 05.11.2010, 08:26
As zice chiar o cina perfecta

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking