File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie

Postat de rock46hunt in Peste
4 Noi 2010 | 13120 vizualizari
File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie

O cina usoara....

Ingrediente

  • 2 stiuci
  • 14 cartofi mici
  • patrunjel verde...citeva fire
  • 1 lamaie
  • sare
  • unt

Mod de preparare

Se prind 2 stiuci,dupa care se fileteaza si se scoate pielea.Dupa ce a fost indepartata pielea,se separa partea dorsala de partea abdominala (vezi foto).Partea abdominala si coditele nu au oase.Partile dorsale se pot folosi ptr chiftelute.

Partile abdominale se taie in jumatate,se spala alaturi de codite si se lasa la scurs dupa care se sterg cu un servet.Intre timp se pun cartofii la fiert.

Se pune o tigaie la incins la foc mic,in care se pune putin unt (o lingurita) dupa care se pun bucatile de peste si se frig pe ambele parti.

Pestele fript se aseaza in farfurie,alaturi de cartofii nature si se presara patrunjel verde,sare dupa gust si lamaie.

Alaturi trebuie sa aveti un pahar de vin alb....sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de stiuca,fara piele,fara os ,fript cu garnitura de cartofi nature,patrunjel verde si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta cu peste, legume si piure

Postat de rocsi_1612

Placinta cu peste, legume si piure

Piureul: Curatati cartofii, ii puneti la fiert in apa cu sare. Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa. Pasati cartofii, adaugati smantana, apoi unt, atat cat este necesar. Gustati daca mai...

Citeste continuarea

Merluciu in crusta de cartofi

Postat de sufletista

Merluciu in crusta de cartofi

Pestele il dezghetam il curatam si il stergem cu un prosop de bucatarie, Curatam cartofii(3 am curatat)spalam si i idam prin razatoare(eu am folosit robotu) Ii scurgem bine si amestecam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2010, 22:31
gustos.
la 04.11.2010, 23:02
o cina usoara si sanatoasa
la 04.11.2010, 23:36
o cina romantica
la 05.11.2010, 00:10
super o retetape cat de simpla pe atat de gutoasa,iar pozelebeton
la 05.11.2010, 08:26
As zice chiar o cina perfecta

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking