Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Porc
3 Aug 2011 | 4799 vizualizari
Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor

Ingrediente

  • 6 fileuri de muschi de porc
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • marar verde

Mod de preparare

Fileurile  de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie.

luam o tava si punem in ea hartie de copt.

asezam fileurile in tava.

acestea le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

curatam usturoiul ,il tocam si il punem pe carne.

turnam si sucul de rosii,uniform.

deasupra punem foile de dafin rupte bucatele ,si felioare de unt.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita circa 40 de minute.

daca scade sucul de rosii si mai e nevoie de zeama,picurati putina apa .

mararul il spalam bine ,ii indepartam cozile si il tocam.

dupa ce am tinut fileurile 40 de minute in cuptor,scoatem tava si presaram mararul ,si mai dam circa 10min  la cuptor.

apoi le scoatem,asezam pe o farfurioara si servim.

merge de minune cu un pahar de vin rosu,pentru cei care consuma si le place!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Muschi de porc cu scoici (Carne de porco á Alentejana)

Postat de xana

Muschi de porc cu scoici (Carne de porco á Alentejana)

Carnea se taie cubulete(la marimea scoicilor) si se condimenteaza cu sare, piper, pasta de ardei, foile de dafin si vinul. Se acopera si se da la frigider pana a doua zi. Scoicile se pun in apa...

Citeste continuarea

Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

Postat de ctlina

Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc.   Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute.  Se pun condimentele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2011, 12:49
rocs aduc eu muraturile varza sau castraveti murati ,ce preferi?
la 03.08.2011, 12:57
mona eu iti pot da gogosari in sos sau in otet ca mai am..dar eu prefer sa pap cu o salatica de varza
la 03.08.2011, 13:36
bun bun
la 03.08.2011, 13:37
mie imi place vinul, deci primesc si o cupa d evin, da???? ...( numai sa nu o betivesc pe asta mica, cand ii dau papita ...).....super bun
la 03.08.2011, 13:56
eu vreau cu gogosari in otet

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking