Focaccia colorata

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
25 Dec 2014 | 3120 vizualizari
Focaccia colorata

Ingrediente

  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml apa calduta
  • cca 300 gr. faina alba proaspat cernuta
  • 2 linmguri pasta de busuioc (busuioc+ulei+sare)
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • masline rosii
  • rosii cherry
  • branza telemea
  • cascaval ras

Mod de preparare

Punem drojdia intr-un castron si o lichefiem, adica o amestecam cu sarea si zaharul.

Adaugam apa calduta, semintele de in si faina.

Framantam un aluat elastic, la final adaugam uleiul de masline.

Ungem o tava cu ulei, preincalzim cuptorul la 175 grade.

Intindem aluatul cu podul palmelor (unse cu ulei) in tava.

Intindem in strat subtire pasta de busuioc peste aluat, apoi asezam din loc in loc masline, rosii, bucatele de branza telemea.

La final presaram cascaval ras si dam tava la cuptor pentru 30 minute.

Se serveste dupa preferinta: fierbinte, calduta sau rece....

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia colorata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Broccoli si conopida la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Broccoli si conopida la cuptor

Conopida si broccoli se rup in buchetele mai mici si se clatesc sub jet de apa rece. Punem o oala cu apa pe foc, iar cand incepe sa fiarba se adauga buchetelele de conopida si broccoli la...

Citeste continuarea

Snitele de soia la cuptor

Postat de privatelaura

Snitele de soia la cuptor

Feliile de soia le punem la fiert in apa, cu putina sare si 2 lg ulei masline. Se fierb cam 15-20 min. Dupa ce s-au fiert, le scoatem si le lasam la scurs. intr-un castron, batem cele doua oua...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.12.2014, 17:48
la 25.12.2014, 18:33
la 25.12.2014, 18:39
Vai d emine,numai tampenii citesc la acest preparat...
la 25.12.2014, 19:19
Place
la 25.12.2014, 20:55

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking